Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen
strooizout_eurosalt-2

Beoordelingen

Snelle, correcte levering en makkelijke website. Aanrader.
10

Zevenbergen

30-07-2021
Snelle bevestiging en levering lukt het niet dan hebben ze een oplossing
7

Roggel

30-07-2021
Prima service, vlotte levering. Enig nadeel: het bijna dwingende aspect in uw verzoek om beoordeling. Ik moest vanwege de opzet van uw site iets schrijven in dit kadertje.
8

Wintelre Netherlands

30-07-2021
altijd snel geregeld !
7

MONSTER

30-07-2021
Goede ervaring. Telefonisch goede support.
10

Breda

28-07-2021
Prima
10

Putten

22-07-2021
prima
9

Zaltbommel

19-07-2021
Geen bijzondere opmerkingen.
7

Anderlecht

14-07-2021
alles top geregeld
10

Veldhoven

06-07-2021
goed
8

SCHUINESLOOT

01-07-2021
Een mailtje is genoeg. De rest volgt automatisch en dat alles op zeer korte termijn. Super goed geregeld.
10

urk

30-06-2021
Ik gebruik zout voor mijn zwembad en bestel dan voor een aantal jaren. Twijfelde over wat ik moest bestellen. Na mail en telefonisch contact met Petra van Velzen fantastisch geholpen. Hoewel ik slechts een keer eerder had besteld (en dus al een paar jaar geleden) gaf zij mij het gevoel alsof ik al jaren een goede klant van ze ben. Helemaal top dus.
10

Sint Michielsgestel

23-06-2021
Prima
8

Vogelenzang

22-06-2021
Je wordt correct te woord gestaan en je bestelling vlot geleverd Alles op een vriendelijke toon
10

Giessenburg

21-06-2021
Gewoon goed en alles op tijd geleverd !!
9

wadenoijen

16-06-2021
Der Umgang war immer sehr freundlich und persönlich und auch bei Reklamationen waren die Mitarbeiter von Eurosalt immer hilfreich und haben schnell reagiert. Wir freuen uns auch weiterhin auf eine gute Zusammenarbeit mit Eurosalt in der Zukunft.
8

Münkeboe

03-06-2021
Zal de volgende keer daar weer bestellen en het was een goede prijs
10

Oudenbosch

02-06-2021
Inmiddels doe ik al bijna 2 jaar zaken met Eurosalt en ben ik uiterst tevreden over de dienstverlening.
10

Uden

01-06-2021
Duidelijke website, makkelijk te bestellen en super vriendelijk bezorgdienst. Die op de dag van bezorgen duidelijk aangaf hoe laat hij er zo zijn.
10

DORDRECHT

31-05-2021
levering volgens afspraak top
10

Farmsum

31-05-2021
Gemakkelijk en direct.
8

Valkenswaard

21-05-2021
Zout besteld, snel en netjes afgeleverd.
10

Alkmaar

11-05-2021
Lors des commandes, le délai au sujet de la confirmation de livraison et la commande est trop longue.
6

Grâce-Hollogne

10-05-2021
Telefonischopdracht gegeven. Vriendelijk, snel en soepel geholpen. Prima.
10

Schiedam

06-05-2021
Keurig en netjes verzorgd ook het transsport!
10

Buren

04-05-2021