Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen
strooizout_eurosalt-2

Beoordelingen

Goed product en perfecte service!
10

Hasselt

26-05-2022
Duidelijke afspraken, vlot geregeld.
9

Zoerle Parwijs

21-05-2022
goede ervaring
10

milsbeek

17-05-2022
Ware wurde in einwandfreiem Zustand geliefert; ein Ladung hat sich aufgrund der LKW-Verfügbarkeit etwas verzögert. Dies wurde aber frühzeitig mitgeteilt.
8

Niederzier

16-05-2022
De bestelde materialen conform bevestiging afgeleverd.
10

Venlo

13-05-2022
Snelle reactie Klant benaderen is goeie zet
10

Veghel

09-05-2022
Snelle reactie op de aanvraag en binnen 3 dagen was het geleverd. TOP!
9

Dalfsen

06-05-2022
Duidelijke communicatie en prijssetting
9

Itterbeek

06-05-2022
Gezien Eurosalt niet onze vaste leverancier is, werd er toch binnen 2 dagen 6 ton zout afgeleverd. Top gedaan!
9

Harderwijk

04-05-2022
Zoals ik al gemeld heb (met foto's) heeft de chauffeur hard moeten remmen waardoor de meeste balen zout over de pallets heen hangen. Het is "a hell of a job" om de pallets over te stapelen. Dit moet want ik kan ze zo niet vervoeren en ook mijn klanten (die dit zout voor de eerste keer krijgen) wil ik hier niet mee opzadelen. Bovendien een aantal zakken gescheurd. Jammer want voor de rest is het prima, mooie - fijne - korrel en goede pallets. Volgende keer beter hoop ik.
6

Delft

04-05-2022
al vaker zaken gedaan en zal ook zeker in de toekomst vaker gebeuren
8

Amsterdam

03-05-2022
Goed dat jullie bellen of we steenzout of vacuumzout willen. Onze voorkeur gaat uit naar vacuumzout maar we kunnen nu geen drie weken wachten.
9

Uithuizen

06-04-2022
Prima service en snelle levering
9

Gorinchem

05-04-2022
Snel en houd zich aan de afspraken
10

Alphen aan de Rijn

05-04-2022
prima
9

Daarle

04-04-2022
Geven op tijd door wanneer ze komen
8

Zevenhuizen

04-04-2022
Snelle levering Goed produkt Wij wensen jullie Gods zegen toe
10

urk

31-03-2022
supper
10

Renswoude

21-03-2022
Na bestelling is deze snel ontvangen.
10

Yerseke

18-03-2022
De contacten verlopen altijd goed. Bestellingen worden altijd snel en correct afgeleverd. Onze ervaringen zijn positief.
10

Uithoorn

17-03-2022
Goede support, service en keurige aflevering.
10

Breda

15-03-2022
Een goede support, snelle levering, volgens afspraak,
9

Zutphen

15-03-2022
Jaren lang trouwe klant , niet groot maar toch , altijd netjes ,goed en overzichtelijk bericht . Altijd redelijke prijzen voor de kwaliteit .
10

Enkhuizen

14-03-2022
Positief.
7

Bergen op zoom

10-03-2022
steeds correcte levering op de aangevraagde termijn
8

Brugge

02-03-2022