Winkelwagen
Product is toegevoegd aan winkelwagen
strooizout_eurosalt-2

Beoordelingen

2x pallet eurosalt besteld. Gevraagd om meer retour pallet mee te nemen. Probleemloos gedaan!!
9

Wenum Wiesel

18-01-2022
Maandag aangevraagd voor strooizout. woensdag krijg ik via mail de weegbon, zodat ik weet dat de wagen onderweg is.
8

Echt

13-01-2022
altijd netjes geholpen en komen afspraken na.
9

rhenen

12-01-2022
Na de bestelling een soepele afhandeling
8

Westervoort

11-01-2022
Snel geleverd alles keurig verzorgd. Correcte afhandeling.
10

Enschede

10-01-2022
Alles is snel geregeld en bij vragen snel en goed contact
10

Roosendaal

05-01-2022
Na telefonisch contact, wordt er snel en correct geleverd. Voor de aankomst krijgen we netjes een telefoontje met de levertijd.
10

Uithoorn

05-01-2022
bellen en ze komen
8

de Lange

31-12-2021
Keurig op tijd en netjes verzorgd gebracht
9

Vianen

30-12-2021
steeds correcte levering van product tegen de aangevraagde termijn. Weinig als geen klachten.
8

Brugge

29-12-2021
Goede en snelle service
9

Ter Apel

28-12-2021
Ik heb anderen attent gemaakt op het kopen van zout bij Eurosalt.
8

Uithuizermeeden

28-12-2021
Snelle levering tot in de garage.
10

Noordbroek

27-12-2021
Houd zich altijd aan de afspraak
10

alphen a/d rijn

24-12-2021
MAAR vorig jaar viel me op wanneer het druk wordt en/of geen zout voorradig is, het erg stil wordt aan de kant van Eurosalt. Als je je klanten goed wil bedienen zul je ook dan je verantwoordelijkheden moeten nemen, dus goed communiceren en eerlijk zijn. Wij worden niet graag aan het lijntje gehouden!!
7

BENEDEN-LEEUWEN

23-12-2021
Direct prijsafspraken en geplande levering
10

Roeselare

22-12-2021
tijdige levering + proactieve melding
8

Deinze

22-12-2021
Prettige zaak snel en makkelijk geregeld
9

Zoetermeer

21-12-2021
Ervaring is normaal goed. Vrijdagochtend 10 december levering eerste vracht er was nog grond aanwezig in de oplegger.
3

Hengelo gld

17-12-2021
Ruime keuze, snelle betrouwbare levering
7

Nijmegen

17-12-2021
Goede ervaring!
10

Zwaagdijk

16-12-2021
Snel geregeld en correct geleverd, en de rekening was er ook snel
8

Borculo

16-12-2021
Je doet een bestelling, je wordt correct geholpen en het wordt op tijd geleverd, wat wil je nog meer "TOP".
9

Zutphen

16-12-2021
Gewoon goed geregeld
9

Rotterdam

15-12-2021
met een eenvoudig mail bericht een vracht wegenzout besteld en per direct bevestiging ontvangen. Dat is waar het omgaat snel zaken doen en direct actie!
8

Heiloo

14-12-2021