Klantenservice:
0168-393200
Deutsch? Klicken Sie hier!

Ureum Dooikorrels 25kg (40st.) 1.000kg

Dooikorrels op ureum basis - 40 x 25kg zakken (1.000kg) op een eenwegpallet

Dooikorrels: hèt milieuvriendelijke alternatief voor strooizout èn geen inloop van bijtend zout!

Een groot voordeel van dooikorrels is dat deze een 40x langere werking hebben dan strooizout en daarmee bijzonder economisch zijn in gebruik! Afhankelijk van de omgevingstemperatuur blijven de korrels zelfs tot 70 uur werken! Wanneer de temperaturen verder onder nul komen en pekel / strooizout geen werking meer heeft, werken dooikorrels door tot een temperatuur van -30°C!

Door de milieuvriendelijkheid van dooikorrels ten opzichte van strooizout, kan het tot zeer dicht bij beplanting gestrooid worden. Tevens zijn onze dooikorrels niet giftig voor mens en dier. Dooikorrels hebben ten opzichte van strooizout, geen schadelijk effect (corrosie) op metalen, steen, beton, glas, kunststof, rubber, verf en tapijt. Daarom is het product uitstekend van waarde op de volgende gebieden:

- Tuin en park
- Inloop van gebouwen
- Horeca gelegenheden
- Parkeergarages
- Vliegvelden

Grotere bestellingen of combinatievrachten? Prijs op aanvraag!
Nu ook verkrijgbaar in BIGBAG of EMMERS. Prijs geldig zolang de voorraad strekt OP = OP
Bel of mail voor meer informatie.

Bestellingsgegevens

Prijs: € 695,00 per pallet (per ton) Excl. BTW

Gewicht: 1,000 t.

Pallet: Eenwegpallet

Voorraadstatus: Geen voorraad

Dit product is op dit moment niet leverbaar

Ureum Dooikorrels 25kg (40st.) 1.000kg

Details

Dooikorrels: hèt milieuvriendelijke alternatief voor strooizout èn geen inloop van bijtend zout! Een groot voordeel van dooikorrels is dat deze een 40x langere werking hebben dan strooizout en daarmee bijzonder economisch zijn in gebruik! Afhankelijk van de omgevingstemperatuur blijven de korrels zelfs tot 70 uur werken! Wanneer de temperaturen verder onder nul komen en pekel / strooizout geen werking meer heeft, werken dooikorrels door tot een temperatuur van -30°C! Door de milieuvriendelijkheid van dooikorrels ten opzichte van strooizout, kan het tot zeer dicht bij beplanting gestrooid worden. Tevens zijn onze dooikorrels niet giftig voor mens en dier. Dooikorrels hebben ten opzichte van strooizout, geen schadelijk effect (corrosie) op metalen, steen, beton, glas, kunststof, rubber, verf en tapijt. Daarom is het product uitstekend van waarde op de volgende gebieden: - Tuin en park - Inloop van gebouwen - Horeca gelegenheden - Parkeergarages - Vliegvelden Grotere bestellingen of combinatievrachten? Prijs op aanvraag! Nu ook verkrijgbaar in BIGBAG of EMMERS. Prijs geldig zolang de voorraad strekt OP = OP Bel of mail voor meer informatie.
.