Klantenservice:
0168-393200
Deutsch? Klicken Sie hier!

Industriezout K2-4 (50x25kg)

Industriezout K2-4mm (50x25kg) 1.250kg op een europallet

Dit type industriezout is steenzout met een korrelgrootte van 2-4 mm. Eventuele toevoegingen van borax, soda, kobalt, koper, selenium en/of vocht behoren allen tot de mogelijkheden. We denken graag mee om uw dagelijkse proces te verbeteren en kunnen snel en op maat leveren!

Tot onze trouwe klantenkring voor industriezout, behoren onder andere de huiden- en darmen branche en mengvoeder bedrijven. Daarnaast zijn er oneindig veel andere (industriële) toepassingen.

Het product is GMP+ gecertificeerd en ook wel beter bekend als weidezout.

Grotere bestellingen of combinatievrachten? Prijs op aanvraag!
Bespaar tot wel 30% per ton op volle vrachten. Bel of mail voor meer informatie.

Bestellingsgegevens

Prijs: € 248,75 per pallet (€ 199,00 per ton) Excl. BTW

Gewicht: 1,250 t.

Pallet: Europallet + € 15,00

Afvalbeheersbijdrage: EVTAX9 + € 2,75 (€ 2,20 per ton)

Voorraadstatus: Op voorraad

Industrie-steenzout Eurosalt

  • Industriezout - steenzout eurosalt

Details

Dit type industriezout is steenzout met een korrelgrootte van 2-4 mm. Eventuele toevoegingen van borax, soda, kobalt, koper, selenium en/of vocht behoren allen tot de mogelijkheden. We denken graag mee om uw dagelijkse proces te verbeteren en kunnen snel en op maat leveren! Tot onze trouwe klantenkring voor industriezout, behoren onder andere de huiden- en darmen branche en mengvoeder bedrijven. Daarnaast zijn er oneindig veel andere (industriële) toepassingen. Het product is GMP+ gecertificeerd en ook wel beter bekend als weidezout. Grotere bestellingen of combinatievrachten? Prijs op aanvraag! Bespaar tot wel 30% per ton op volle vrachten. Bel of mail voor meer informatie.
.