Klantenservice:
0168-393200
Deutsch? Klicken Sie hier!

Big Bag Industriezout 1.000kg

Big Bag Industriezout 1.000kg op een eenwegpallet

Op onze locatie in Moerdijk beschikken wij over een moderne breek- en zeefinstallatie voor steenzout. De korrelgrootte en eventuele toevoegingen van borax, soda, kobalt, koper, selenium en/of vocht behoren allen tot de mogelijkheden. We denken graag mee om uw dagelijkse proces te verbeteren en kunnen snel en op maat leveren!
Tot onze trouwe klantenkring voor industriezout, behoren de grootste huidenmakerijen en mengvoeder bedrijven van de Benelux en Duitsland.

Op contract basis kunt u eenvoudig via deze website uw bestelling plaatsen, geheel volgens keuze van uw unieke recept.

Grotere bestellingen of combinatievrachten? Prijs op aanvraag!
Bespaar tot wel 50% per ton op volle vrachten. Bel of mail voor meer informatie.

Bestellingsgegevens

Prijs: € 159,00 per pallet (per ton) Excl. BTW

Gewicht: 1,000 t.

Pallet: Eenwegpallet

Voorraadstatus: Geen voorraad

Dit product is op dit moment niet leverbaar

Big Bag Industriezout 1.000kg

Details

Op onze locatie in Moerdijk beschikken wij over een moderne breek- en zeefinstallatie voor steenzout. De korrelgrootte en eventuele toevoegingen van borax, soda, kobalt, koper, selenium en/of vocht behoren allen tot de mogelijkheden. We denken graag mee om uw dagelijkse proces te verbeteren en kunnen snel en op maat leveren! Tot onze trouwe klantenkring voor industriezout, behoren de grootste huidenmakerijen en mengvoeder bedrijven van de Benelux en Duitsland. Op contract basis kunt u eenvoudig via deze website uw bestelling plaatsen, geheel volgens keuze van uw unieke recept. Grotere bestellingen of combinatievrachten? Prijs op aanvraag! Bespaar tot wel 50% per ton op volle vrachten. Bel of mail voor meer informatie.
.