Klantenservice:
0168-393200
Deutsch? Klicken Sie hier!

Broxo 6-15 (40x25kg) 1.000kg

Pallet Broxo 6-15 (40x25kg) 1.000kg op een europallet

Broxo zout kopen doet u eenvoudig via Eurosalt.nl!

Het waterverzachtende zout genaamd Broxo, haalt calcium en magnesium uit het water, om het op deze manier zacht te maken. Tegelijkertijd vergroot het ook de doeltreffendheid en duurzaamheid van waterbehandelingsinstallaties.

Waterkwaliteit is heel belangrijk en daarom voldoet ons ruime assortiment waterverzachtende zouten voor professioneel en thuisgebruik aan de hoogste eisen voor zuiverheid, gecontroleerde oplosbaarheid en microbiologische puurheid en kent het een extreem laag residugehalte.

Specifieke kenmerken:
- 6 tot 15 mm
- Brokken zout
- 99,9 % NaCl

Grotere bestellingen of combinatievrachten? Prijs op aanvraag!
Bespaar tot wel 30% per ton op volle vrachten. Bel of mail voor meer informatie.

Bestellingsgegevens

Prijs: € 235,00 per pallet (per ton) Excl. BTW

Gewicht: 1,000 t.

Pallet: Europallet + € 15,00

Afvalbeheersbijdrage: EVTAX9 + € 2,20 (€ 2,20 per ton)

Voorraadstatus: Weinig voorraad

Broxo 6-15 - Broxo zout kopen doet u eenvoudig en snel via Eurosalt.nl!

Details

Broxo zout kopen doet u eenvoudig via Eurosalt.nl! Het waterverzachtende zout genaamd Broxo, haalt calcium en magnesium uit het water, om het op deze manier zacht te maken. Tegelijkertijd vergroot het ook de doeltreffendheid en duurzaamheid van waterbehandelingsinstallaties. Waterkwaliteit is heel belangrijk en daarom voldoet ons ruime assortiment waterverzachtende zouten voor professioneel en thuisgebruik aan de hoogste eisen voor zuiverheid, gecontroleerde oplosbaarheid en microbiologische puurheid en kent het een extreem laag residugehalte. Specifieke kenmerken: - 6 tot 15 mm - Brokken zout - 99,9 % NaCl Grotere bestellingen of combinatievrachten? Prijs op aanvraag! Bespaar tot wel 30% per ton op volle vrachten. Bel of mail voor meer informatie.

Product Attachments

View FileDatasheet Broxo 6-15    Size: (221.34 KB)
.