Klantenservice:
0168-393200
Deutsch? Klicken Sie hier!

Zwembadzout

Zwembadzout eurosalt zout zwembadEurosalt is al meer dan 30 jaar leverancier van zwembadzout ten behoeve van elektrolyse. Hierin wordt zout omgezet door middel van membraam elektrolyse in loog en chloor. Kant en klare chloor is hierdoor overbodig. Bovendien ruikt men haast geen chloorlucht meer in en om het zwembad! Ook het gebruik van zuren is door deze methode vrijwel niet meer nodig. Kortom, een veel gezondere manier!

Voor een optimaal resultaat is een zo zuiver mogelijk zout nodig. Vacuümzouten zijn de zuiverste zouten die op grote schaal verkrijgbaar zijn. Een fijne korrel vacuumzout is vaak de beste aanpak: het lost snel op, is zeer zuiver en laat geen sporen na op de bodem. Tevens zijn zout tabletten van geperst vacuümzout zeer goed bruikbaar als onthardingszout, echter lossen deze iets trager op. Eurosalt kan diverse typen zwembadzouten leveren in bulk, per silo, in big bags en zakken van 25 kg.

Nieuw: heeft u klachten van rode ogen en huidirritaties bij uw zwemmers? Gebruik zwembadzout met een lager bromide gehalte. Wij leveren een Hydrosoft Granular vacuüm zwembadzout met een gehalte van onder de 40 mg/kg broom. Dit iets grovere onthardingszout wordt inmiddels door diverse zwembaden in Nederland en België met veel plezier gebruikt.

Het ideale zoutgehalte in een zwembad is circa 3000 ppm. Omgerekend betekent dit per kubieke meter water circa drie kilo zwembadzout.

BESTELLEN? KLIK HIER
Voor referenties, een vrijblijvende offerte of puur interesse, vragen we u contact met ons op te nemen via Tel. 0800 - 0180.

.