Klantenservice:
0168-393200
Deutsch? Klicken Sie hier!

Eurosalt zouttabletten

Eurosalt zouttabletten - regeneratiezoutZouttabletten kopen doet u via Eurosalt.nl! Eurosalt zouttabletten zijn gemaakt van puur vacuüumzout, onder hoge druk geperst in hun typerende vorm. Ze zijn uitermate geschikt voor de regeneratie van waterontharding installaties en voor gebruik in chloorelectrolyse - installaties. De tabletten zijn zo vervaardigd dat ze bij het oplossen hun vorm behouden en er geen klontvorming kan optreden. 

In ons dagelijkse water zit een behoorlijke hoeveelheid magnesium en calcium. Het gevolg is dat er een kalksteenaanslag ontstaat in veel van uw dagelijks gebruikte producten en installaties. Denk daarbij aan uw leidingen, koffiezetapparaat, vaatwasser, wasmachine, etcetera. Het verkort dan ook de levensduur van deze apparaten. Door het gebruik van een waterontharder, ontkalkt en creëert u zacht water! 

Eurosalt zouttabletten zijn gemaakt van puur vacuüumzout, onder hoge druk geperst in hun typerende vorm. Ze zijn uitermate geschikt voor de regeneratie van wateronthardingsinstallaties en voor gebruik in chloorelectrolyse-installaties. De tabletten zijn zo vervaardigd dat ze bij het oplossen hun vorm behouden en er geen klontvorming kan optreden. 

Naast de ontkalking en het zachte water, zal tevens uw zeep-en waspoeder-gebruik verminderen. Daarnaast heeft u ook beduidend minder witte strepen in uw badkamer en keuken! 

Heeft u vragen, of wenst u een op maat gemaakte offerte voor de leverantie van ons GMP+ veevoederzout, dan vernemen we graag uw reactie. We bezoeken u ook graag en kunnen u te allen tijde een monster van het zout toesturen. 

.