Klantenservice:
0168-393200
Deutsch? Klicken Sie hier!

Waarom Eurosalt

Gladheidbestrijding in de winter is essentieel voor de veiligheid in het verkeer. Een sneeuwbui, ijzel of condensatiegladheid kunnen het verkeer, en daarmee de economie, flink verstoren.

Eurosalt levert sinds jaar en dag wegenzout aan private en publieke wegbeheerders.

Kwaliteit:
Eurosalt levert wegenzout van een constante kwaliteit. De unieke korrelverdeling van ons steenzout garandeert een perfect strooipatroon. Het zout bevat een laag vochtgehalte (max. 0.5%), en is daarom altijd klaar voor gebruik: Geen korsten, geen klonten, en geen "instortende bergen" als u met een transportband laadt. Voor kleinschalig gebruik levert Eurosalt haar unieke wegenzout ook in zakken van 5, 10 , 25 en 50 kg, emmers van 7,5 kg and big bags van 1000 kg.

Snelle levering:
In een winterseizoen kan uw zoutvoorraad snel verminderen. Eurosalt kan u vanuit meerdere depots in Nederland binnen 24 uur op werkdagen beleveren in het winterseizoen. Leveringen in het weekeinde en op feestdagen zijn mogelijk. Eurosalt heeft haar zout opgeslagen in depots te Moerdijk, Drachten, Hengelo, Wessem en Utrecht.

Bereikbaarheid:
Eurosalt is in het winterseizoen 24 uur per dag / 7 dagen per week telefonisch bereikbaar via het algemene telefoonnummer 0168-393200.

Persoonlijk advies:
Met alle technische ontwikkelingen op het gebied van gladheidbestrijding is het vaak moeilijk om op de hoogte te blijven. Onze medewerkers beschikken over up-to-date kennis van de ontwikkelingen.

.