Klantenservice:
0168-393200
Deutsch? Klicken Sie hier!

Strategische voorraad strooizout & wegenzout

Strategische voorraad wegenzout

Als grootste leverancier van wegenzout in Nederland hebben we onderzocht hoe we u beter kunnen assisteren en ook in extreme omstandigheden kunnen voldoen aan uw vraag.

Een onvoorspelbare factor is het weer. Daar kunnen we dus niet vanuit gaan. Externe opslag daarentegen is met zekerheid aan te leggen.

We bieden u dan ook de mogelijkheid tot het aanschaffen van een zogenoemde “Strategische voorraad”. Een tekort aan wegenzout in extreme winterse omstandigheden kan hiermee worden voorkomen.

Naast uw reguliere wegenzoutcontract biedt een aanvullende strategische voorraad u nog meer zekerheid. U bepaalt zelf de hoogte van deze voorraad en kunt zo zelf een ideale noodvoorziening creëren.

Voordelen van een Strategische Voorraad:

> Het zout is uw eigendom: u koopt zout dat bij ons in opslag ligt, voorzien van een geregistreerde accountantsverklaring!  
> U grijpt nooit mis, zelfs niet tijdens extreme winterse omstandigheden!
> All-in prijs: de aanschaf, de huur van de loodsruimte, de verzekering van het opgeslagen zout, de opslag/inslag/uitslag, en de levering en het vervoer zijn inbegrepen!
> Geen winter geweest? Geen probleem, wij houden het na de afgesproken datum voor u in opslag. Of bezorgen het op een door u gewenste locatie! 

Wees voorbereid! Geen betere raad dan een Strategische Voorraad!

Voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte met alle voorwaarden en condities, vragen we u contact met ons op te nemen.
Tel: 0168-393200.

.