Klantenservice:
0168-393200
Deutsch? Klicken Sie hier!

Eurosalt heeft met ingang van 28.09.2015 alle activiteiten, handelsnamen en voorraden overgenomen van de Zoutunie.

Zoutunie is slechts enkele jaren actief geweest in de zouthandel en heeft de handdoek definitief in de ring geworpen.

Alle voormalige klanten van de Zoutunie kunnen uiteraard bij Eurosalt terecht en zijn van harte welkom!

Lees verder...

MOERDIJK - De zachte winter en het daardoor uitblijven van gladde wegen zorgt voor volle loodsen bij het bedrijf Eurosalt op industrieterrein Moerdijk. 

Lees verder...

Vanuit Eurosalt strooien we niet op elke slak zout, maar bieden u wel graag duidelijkheid. Op basis van recent onafhankelijk onderzoek van de provincie Gelderland worden strooigedrag en prestaties van fijn steenzout, grof zout en vacuümzout vergeleken. 

Lees verder...

METRO NIEUWS 29/10/2012. De Brabantse zoutdistributeur Eurosalt gaat dit jaar voor het eerst biologisch strooizout leveren. Dat is te lezen op de site van Omroep Brabant.

Lees verder...

Als voorbereiding op koning winter werden gemeentes, provincies, en rijkswaterstaat geinterviewd. Ook werd een bezoek gebracht aan Eurosalt in Moerdijk, om te zien hoe Nederlands' grootste leverancier van wegenzout zich aan het voorbereiden was. Een kort interview met directeur Albert van Ommen, enige beelden uit één van de 8 loodsen van Eurosalt, en een korte indruk van de fabricage lijn alwaar dagelijks duizenden zakken zout over de band gaan...

Lees verder...
.