Klantenservice:
0168-393200
Deutsch? Klicken Sie hier!

Wegenzout & Strooizout

Eurosalt-wegenzout-strooizoutEurosalt levert sinds 1983 wegenzout voor de bestrijding van gladheid en beschikt over uitstekende referenties van alle soorten wegbeheerders, zoals Rijkswaterstaat, Provincies, de Gemeenten, Waterschappen en private wegbeheerders. 

Eurosalt levert wegenzout van een constante kwaliteit. De unieke korrelverdeling van ons steenzout garandeert een perfect strooipatroon, voor zowel preventief als curatief strooien. Het wegenzout bevat een laag vochtgehalte (max. 0.5%), en is daarom goed houdbaar en altijd klaar voor gebruik: Geen korsten, geen klonten, en geen "instortende bergen" als u met een transportband laadt. Het wegenzout voldoet uiteraard aan de CROW normen van publicatie 270.

In een winterseizoen kan uw voorraad wegenzout snel verminderen. Wij kunnen u vanuit meerdere depots in Nederland 7 dagen per week leveren. Leveringen in het weekeinde en op feestdagen zijn ook mogelijk. Ons wegenzout ligt opgeslagen in depots te Moerdijk, Drachten, Hengelo, Wessem en Utrecht.

Het wegenzout is leverbaar in bulk per kipper, silo en zelfs per schip. Voor kleinschalig gebruik leveren wij het unieke wegenzout ook in zakken van 25 kg, 20 kg, 10 kg , 5 kg en emmers van 7,5 kg. Tevens leverbaar in big bags van 1.000 kg en 1.250 kg.

GEEN RUIMTE, MAAR NIET MIS WILLEN GRIJPEN?

Zolang we het weer nog niet kunnen voorspellen, kunnen we wel een zekerheid inbouwen, waarmee u als afnemer niet mis hoeft te grijpen. We bieden u dan ook de mogelijkheid tot het aanschaffen van een zogenoemde “Strategische voorraad”, om een tekort aan wegenzout in extreme winterse omstandigheden te voorkomen. Naast uw reguliere contract met een leveringsverplichting voor ons, biedt een strategische voorraad u meer zekerheid. U bepaalt zelf de hoogte van deze voorraad, om daarmee een ideale noodvoorziening te creëren. Lees hier meer.

MEER INFORMATIE?

Heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden bij Eurosalt? BEL NU 0168-393200

.