Klantenservice:
0168-393200
Deutsch? Klicken Sie hier!

Strooizout & Wegenzout

Eurosalt-wegenzout-strooizoutEurosalt levert sinds 1983 strooizout voor de bestrijding van gladheid en beschikt over uitstekende referenties van alle soorten wegbeheerders, zoals Rijkswaterstaat, de Provincies, de Gemeenten, Waterschappen en private wegbeheerders. 

Eurosalt levert strooizout van een constante kwaliteit. De unieke korrelverdeling van ons steenzout garandeert een perfect strooipatroon, voor zowel preventief als curatief strooien. Het strooizout bevat een laag vochtgehalte (max. 0.5%), en is daarom goed houdbaar en altijd klaar voor gebruik: Geen korsten, geen klonten, en geen "instortende bergen" als u met een transportband laadt. Het strooizout voldoet uiteraard aan de CROW normen van publicatie 270.

GROOTSTE VOORRAAD STROOIZOUT VAN NEDERLAND

In een winterseizoen kan uw voorraad strooizout snel verminderen. Wij kunnen u vanuit meerdere depots in Nederland 7 dagen per week leveren. Leveringen in het weekeinde en op feestdagen zijn ook mogelijk. Ons strooizout ligt opgeslagen in depots te Moerdijk, Lisse, Drachten, Hengelo, Wessem en Utrecht. De totale opslagcapaciteit strooizout bedraagt ca. 225.000 ton.

Het strooizout is leverbaar in bulk per kipper, silo en zelfs per schip. Voor kleinschalig gebruik leveren wij het unieke strooizout ook in zakken van 50 kg, 25 kg, 10 kg , 5 kg en emmers van 7,5 kg. Tevens leverbaar in big bags van 1.000 kg en 1.250 kg. Bij Eurosalt kunt u tevens terecht voor zoutkisten voor de opslag van het strooizout. De zoutkisten voor strooizout hebben een inhoud van 150 tot 1.100 liter en gemaakt van 100% recyclebaar en oerdegelijk polyethyleen. Tevens bieden we u, via onze kleinverbruiker zoutwebshop Zoutweb.nl ook handstrooiers en strooiwagens, welke ideaal samenwerken met ons strooizout.  

GEEN RUIMTE, MAAR NIET MIS WILLEN GRIJPEN?

Zolang we het weer nog niet kunnen voorspellen, kunnen we wel een zekerheid inbouwen, waarmee u als afnemer niet mis hoeft te grijpen. We bieden u dan ook de mogelijkheid tot het aanschaffen van een zogenoemde “Strategische voorraad”, om een tekort aan strooizout in extreme winterse omstandigheden te voorkomen. Naast uw reguliere contract met een leveringsverplichting voor ons, biedt een strategische voorraad strooizout u meer zekerheid. U bepaalt zelf de hoogte van deze voorraad, om daarmee een ideale noodvoorziening te creëren. Lees hier meer.

MEER INFORMATIE?

Heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden bij Eurosalt? BEL NU: 0800 - 0180. 

.