Klantenservice:
0168-393200
Deutsch? Klicken Sie hier!

Regeneratiezout

Regeneratiezout is ideaal te gebruiken voor uw waterontharder. Het regeneratiezout van Eurosalt bevat een speciale werking die uw kalkwater in een handomdraai weer zacht en fris maakt. U heeft geen last meer van die vervelende kalkaanslag op uw sanitair, leidingen of apparatuur. Regeneratiezout is er in diverse kwaliteiten. Bij Eurosalt gebruiken wij enkel regeneratiezout producten van een hoge kwaliteit. Service en advies staan daarbij bij ons hoog in het vaandel.

Regeneratiezout is te gebruiken voor al uw type onthardingssystemen. Het onthardingssysteem zorgt ervoor dat uit het harde water de nodige calcium- en magnesium ionen worden gehaald en zachte natriumionen in het water worden afgegeven. Hierdoor kunt u direct gebruik maken van zacht, fris en helder drinkwater. Het regeneratiezout is tevens milieuvriendelijk en in diverse verpakkingen en vormen bij Eurosalt verkrijgbaar. Eurosalt levert regeneratiezout zowel in brokken, tabletten, kussens en in diverse verschillende korrelgroottes. Met name voor de waterontharders is zout in hardgeperste tabletten ideaal te gebruiken. De vorm voorkomt aankoeking en brugvorming in het water. 

Voor meer informatie over de mogelijkheden van regeneratiezout en waterontharders kunt u informatie aanvragen via ons website. Tevens kunt u telefonisch contact met ons opnemen via tel. +31 - (0)168 - 39 32 00.

.