Klantenservice:
0168-393200
Deutsch? Klicken Sie hier!

Dooikorrels

Dooikorrels zijn het veilige vervangmiddel van strooizout. Dooikorrels zijn uitermate geschikt voor het verwijderen en voorkomen van gevaarlijke sneeuw- en ijsophopingen. De korrels van Eurosalt hebben geen schadelijk effect op het materiaal en zijn milieuvriendelijk. De dooikorrels zijn goed te gebruiken voor tuin en park, inloop van gebouwen en economisch in gebruik. Daarbij zijn onze dooikorrels niet giftig voor mens en dier. 

De dooikorrels van Eurosalt zijn met name geschikt voor het kleinere werk waar bijvoorbeeld strooiwagens niet of moeilijk kunnen komen. Een groot voordeel van dooikorrels is dat deze een 40x langere werking hebben dan strooizout en afhankelijk van de omgevingstemperatuur blijven de korrels 70 uur werken. De dooikorrels zijn bij Eurosalt verkrijgbaar in diverse vormen en formaten. De korrels bestaan uit kleine helderwitte bolletjes samengesteld uit biologische ongevaarlijke stoffen. 

Voor meer informatie over ons mogelijkheden voor gladheidsbestrijding en dooikorrels kijkt u op onze website. Extra informatie kunt u opvragen via onze info- aanvraag. Tevens zijn wij telefonisch bereikbaar via tel. +31 - (0)168 - 39 32 00. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van gladheidsbestrijding en helpen u graag verder.

.