Klantenservice:
0168-393200
Deutsch? Klicken Sie hier!

Broxozout

Broxozout is het onthardingszout voor het zacht maken van uw leiding- en drinkwater. Bent u die vervelende kalkaanslag op uw apparatuur, leidingen, vloeren en sanitair ook zo zat dan kunt u gebruik maken van de werking van het Broxozout. Broxozout is noodzakelijk voor de goede werking van een waterontharder. Door een wateronthardinginstallatie met Broxozout op uw watertoevoer te installeren maakt deze uw water weer zacht, gezond en fris. De kalkaanslag verdwijnt door de opname van calcium- en magnesium ionen. Zachte natriumionen worden door de installatie en het verbruik van het Broxozout afgegeven. 

Broxozout is een natuurproduct en daarbij tevens zeer milieuvriendelijk. U bent verzekerd van een constante kwaliteit, feilloze werking en zuinig verbruik met het gebruik van Broxozout. 
Eurosalt levert Broxozout in zowel Nederland, Frankrijk, Duitsland en België. Na vijfentwintig jaar actief te zijn op het gebied van zout leveren wij aan meer dan 1500 klanten in circa vijftig verschillende zoutvarianten. Eurosalt levert zowel zout in brokken, tabletten en zout van verschillende korrelgrootte. 

Voor vragen en/of opmerkingen omtrent waterontharders of het gebruik van andere zoutvarianten kunt u contact opnemen met Eurosalt via tel. 0800 - 0180.

.