Klantenservice:
0168-393200
Deutsch? Klicken Sie hier!

Accessoires

Voor de gladheidbestrijding hebben we de beschikking over diverse type zoutkisten. Deze zoutkisten hebben een inhoud van 150 tot 1100 liter en zijn verkrijgbaar met en zonder uitloop. Ze zijn uitermate geschikt voor de opslag van zout of andere strooigoederen. Gemaakt van milieuvriendelijk en oerdegelijk polyethyleen. Mede daardoor goed bestand tegen extreme weersomstandigheden.

De modellen Rotterdam, Amsterdam en Utrecht kunt u gemakkelijk verplaatsen met vorkheftruck of kraan. Onder in de container zijn daarvoor uitsparingen gemaakt. Alle containers zijn leverbaar in de kleuren groen en oranje. Eventueel zijn ze bij afname van grotere aantallen ook in andere kleuren leverbaar.

Mocht u interesse hebben in een handzame zoutstrooier of strooiwagen voor het gemakkelijk verspreiden van strooizout, adviseren we u om een kijkje te nemen op onze kleinverbruiker site: Zoutweb.nl. Daar bieden we u een tweetal strooiers aan, waarmee tribunes, trappen, parkeerterreinen en stoepen gemakkelijk gestrooid kunnen worden!

.