Klantenservice:
0168-393200
Deutsch? Klicken Sie hier!

Huiden

Wat is zo comfortabel als een paar echte lederen schoenen of een lederen jas? Zout speelt een belangrijke rol bij de lederbewerking. Zout wordt ook toegepast in de vleesverwerkende industrie.

Na het villen vangt een proces aan dat leidt tot een hoogwaardig product. De behandeling van een verse huid voor het verven is van kritisch belang voor de kwaliteit van het eindproduct. De huid wordt eerst ontdaan van vet- en vleesresten. Direct na deze reiniging wordt de huid gezouten. Nooit de huid laten drogen zonder in te zouten. Het zout onttrekt de huid van vocht en verhindert bederf.

Eurosalt levert hoogwaardig zout voor toepassing in de vleesverwerkende industrie. We leveren zout voor de behandeling van dierdarmen. Verse dierdarmen moeten binnen 24 uur met zout behandeld worden. De conservering van dierdarmen is noodzakelijk om de smaak en de kwaliteit van het eindproduct te garanderen. Zout doet het.

Eurosalt levert verschillende soorten zout voor de darmen- en lederverwerkende Industrie. Ook leveren wij zout met Borax of soda.

.