Klantenservice:
0168-393200
Deutsch? Klicken Sie hier!

GMP+ Veevoederzout

Eurosalt GMP+ VeevoederzoutNet zoals wij mensen kunnen dieren ook niet zonder natrium in hun voeding. Eurosalt veevoederzout (-ook wel mengvoederzout genoemd-) wordt toegevoegd door boeren en diervoeder / mengvoeder bedrijven om zorg te dragen dat dieren de juiste dosering zout tot zich krijgen. Daarnaast wordt het uiteraard gebruikt om smaak aan het voer te geven. Zonder het gebruik van veevoederzout is het voer tenslotte minder smakelijk. Gevolg is dat er minder voer wordt gegeten en een dier vanzelfsprekend ook minder snel groeit. 

Een ander pluspunt van zout is het economische effect op de dieren. Zout houdt vocht vast, waardoor de dieren zwaarder wegen en uiteindelijk qua gewicht meer opleveren.

Ons GMP+ gecertificeerd veevoederzout wordt geleverd in zakken van 25kg, met 49 zakken per houten eenwegpallet of 50 zakken per Europallet. Maar is naast het zakgoed uiteraard ook als bulk te bestellen, geleverd per big bag of in silo. 

Met gepaste trots beschikken we inmiddels over een track-record van tientallen jaren, en hebben we dan ook een uitstekende lijst met referenties van mengvoeder / veevoeder en premix bedrijven in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. 

Heeft u vragen, of wenst u een op maat gemaakte offerte voor de leverantie van ons GMP+ veevoederzout, dan vernemen we graag uw reactie. We bezoeken u ook graag en kunnen u te allen tijde een monster van het zout toesturen. 

.